دوشنبه، تیر ۰۶، ۱۳۸۴

یکشنبه، تیر ۰۵، ۱۳۸۴

من چند تا نکته به نظرم می رسه:

1- خوب اینم دوم خرداد اوناس! این که ناراحتی نداره. اگه ما قراره خودمونو بکشیم، اونا که باید تا حالا از اثرات دوم خرداد مقطوع النسل می شدن!

2- دموکراسی همینه. فقط روی قشنگ دوم خردادی نیست که. وقتی هشت سال وقت داشته باشی، و آخرش هم هیچکدوم از احزاب و گروهها پایگاه اجتماعی توده ای نداشته باشن، نشون میده که یه جایی رو اشتباه رفتی.

3- بالاخره هدف تمام این آزادی خواهی و اقتصاد بازار آزاد خواهی، اینه که زندگی همین توده بهتر بشه دیگه، نه؟ خوب. اول باید دلشون به دست بیاد.

4- یه نکته ای که خیلی برای من شیرین بود، این بود که مراجع مذهبی هم پایگاه اجتماعی خودشون رو از دست دادن.تو قم همه از هاشمی حمایت کردن، ولی احمدی نژاد خیلی وضعش بهتر بوده.
من این بریدن مردم از مراجع رو به شدت به فال نیک می گیرم.

5-اگه یه تیم قوی جامعه شناس پا پیش بذارن و تا تنور داغه، پا رو از حد تحلیلهای "خلایق هرچه لایق" و "مردم ما هنوز خیلی عقب مونده ان " و ... فراتر بذارن، مطمئنم خیلی چیزا گیر همه مون میاد. فقط زود.

6-در حالی مه دوستان هنوز نیومدن، ترتیب اقتطاد مملکت داره داده میشه. من یکی دو روزه همش اینجا شاخص بورس رو می بینم. خیلی جالبه.

7- حقیقت تلخه رفقا. شماها شاید به مزایای معین فکر می کنید، و من هم تمام امروز با بغض به کارهایی که میشد در صورت اومدن هاشمی انجام بشه فکر می کردم.خیلی دلم سوخت، خیلی.
ولی هنوز هم مردن مرام ما نیست...


احمدعلی

شنبه، تیر ۰۴، ۱۳۸۴

سلام
*****
خلایــــق، هر چه لایـــــق
*****
دوست گرامی!
ملت ما تا به حال بارها اثبات کرده اند که به هرکی فحش بدهی، صاف می روند پای صندوق و به همون فرد رای می دن. اینکه ما ها رو جو گرفت و اینقدر این بابا رو ترسناک جلوه دادیم، عیبش همین بود. نمی شد منطقی بحث کرد؟ نمی شد روی نقطه ضعف هاش مانور داد؟
جو گرفتمون، فحش دادیم، نوش جونمون
*****
به هر حال انتخابات الان تموم شده. الان رییس جمهور انتخاب شده. ممکنه انتخاب من و شما نبوده باشه، اما الان رییس جمهور من و شما هم هست. وظیفه ما هم هست که خرش رو بچسبیم و مدام ازش بخوایم. بخوایم که به کارها و حرفها و برنامه هاش عمل کنه
اگه واقعا بتونه با فساد اداری مبارزه کنه،(و سایر انواع فساد) خوب دستش درد نکنه.
اما اگه این کار رو نکنه، وظیفه من و شماست که پی گیر قضیه باشیم.
*****
Life is our's , we live it our way....
*****
حسین

جمعه، تیر ۰۳، ۱۳۸۴

حاج حسین! توهم حالت خوب نیست ها...
میگی دندونهای تیزی داره، پنجه هاش هم وحشتناکه، بد جوری هم غرش میکنه، ولی زیاد نرسناک نیست ها، جو گیر شدیم!

بد بختی درست بالای سر ماست.

پنجشنبه، تیر ۰۲، ۱۳۸۴

سلام
*****
من هم اندازه همه شما معتقدم که این بابا در حد و اندازه های ریاست جمهوری نیست، ولی اونقدرها که شما فکر می کنید ترسناکه هم نیست.
هیچ فکر کردید که چی باعث شده اینقدر از این بیچاره بترسیم؟
*****
چیزی که واضحه اینه که با اومدنش، آزادی های اجتماعی به حد اقل می رسن، آزادی های سیاسی هم همینطور، سطح روابط خارجی ایران هم که قربونش برم، اگه چیزی ازش بمونه در حد اعزام حاجی به مکه و اینهاست...
این آدم آدمیه که تجربه اش خیلی کمه. حتی تو جلسات هیات دولت حضور نداشته و خلاصه به قول خودش شهرداری تهران رو مهمتر و سخت تر از ریاست جمهوری می دونه.
شاید خیلی عقاید اشتباه دیگه هم داشته باشه
ولی ترسناک نیست.
قبول کنید که همگی مون رو جو گرفت
و این اصلا خوب نیست. هر چند تصمیمی که به خاطر این جو گرفتگی گرفته ایم(رای به هاشمی) کمابیش درسته.
*****
حسین پارسا

سه‌شنبه، خرداد ۳۱، ۱۳۸۴

اكبر شاه كه تقلب كردي همه عمر - ديدي كه چگونه تقلب تو را ...
دوستك
با سلام و عرض تسليت به همه دوستان متأسفم كه مرد.
دوستك
سلام دوستان



صداي پاي فاشيسم به وضوح شنيده مي‌شود و اگر چند روز باقيمانده تا پايان هفته را از دست بدهيم، به خود، فرزندان و آينده ايران و اسلام خيانت كرده‌ايم. باور كنيم كه بيشينه كردن منافع همواره ميسر و مقدور نيست و گاه بايد تنها به كمينه كردن ضرر بسنده كرد. بنابراين لااقل در اين هفته واقع‌بينانه بينديشيم و عملگرايانه عمل كنيم.

1- اگر مستدل (و نه از روي بغض معين و هاشمي و احيانا مؤتلفه) به احمدي‌نژاد راي داده‌ايد يا مي‌خواهيد راي بدهيد، حاضرم يكساعت (و نه بيشتر) با شما بحث كنم تا متقاعد شويد كه اين فرد به هيچ وجه در قواره رياست جمهوري نيست و ناكارآمدي شيوه مديريت‌اش را در پس نقاب ساده‌زيستي و خدمت‌گزاري پنهان كرده است.

2- اگر مثل من زورتان مي‌آيد به هاشمي راي بدهيد، مجددا يادآوري مي‌كنم كه جمعه اين هفته زمان كمينه كردن ضرر است نه بيشينه كردن منفعت. بنابراين غيرت و شرافت خود را كنترل كنيد و بين بد و بدتر، بد را انتخاب كنيد. راي روز سوم تير به هاشمي، «آري» به هاشمي نيست؛ تنها «نه» به احمدي‌نژاد است.

3- اگر اهل تحريم بوده‌ايد و در كمال حيرت هنوز بر سر اين موضع هپروتي و رؤيايي هستيد، از شما خواهش مي‌كنم نتيجه تحريم انتخابات و به قدرت رسيدن احمدي‌نژاد را در ذهن خود شبيه‌سازي كنيد و سپس منصفانه نتيجه حاصل را با مطالبات خود و نتايجي كه از تحريم انتخابات انتظار داشتيد و داريد، مقايسه كنيد. اگر همچنان تغييري در نظرتان حاصل نشد، به پزشك متخصص يا روانپزشك مراجعه كنيد.

4- در مرحله اول انتخابات، براساس طرح 10+1 بسيج، هر بسيجي براي عمل به وظيفه شرعي خود مي‌‌بايست حداقل ده نفر را با خود به پاي صندوق‌هاي راي ببرد. نتيجه محيرالعقول اين طرح در نتايج انتخابات قابل مشاهده است. بنابراين وظيفه تك‌تك ماست كه براي نجات مملكت از خطر تندروي‌هاي سياسي و فرهنگي و ناكارآمدي اقتصادي، حداقل 20 نفر از دوستان، بستگان و آشنايان را براي راي دادن برعليه احمدي‌نژاد متقاعد كنيم. يادمان باشد براي برقراري ارتباط با توده مردم، چت و وبلاگ و ايميل رسانه‌هاي مناسبي نيستند. گفتگوي رودررو يا تماس تلفني.

5- دست آخر اينكه مسأله را جدي بگيريم. احمدي‌نژاد در دور دوم بيش از 10 ميليون راي خواهد داشت!



اراتمند

مهدي همتي

یکشنبه، خرداد ۲۹، ۱۳۸۴

من هم به شدت به لابی کردن معتقدم، نه به نا امید شدن.
الان وقتشه که با هرکسی که دم دستمونه و احتمال میدیم که یا رای نده یا به اون جونور رای بده بحث کنیم.باید صحبت کنیم، باید تبلیغ کنیم، باید فضا رو بسازیم.

وقت نداریم. اصلاً اصلاً.

حامد قدوسی هم همین نظر رو داره.

شنبه، خرداد ۲۸، ۱۳۸۴

خوب...متاسفانه اومد.اینه دیگه.مردم هوس سالهای اول انقلاب و مدیر مکتبی و ساده زیست و این مزخرفات رو کردن...

حالا چی کار باید کرد؟ اگه این یارو بیاد، دیگه احتمالاً من هم باید چادر سرم کنم، تا آخرش رو بخون...

رفقا! شماها طرفدار معین بودید، قبول. اما حالا فکر کنید اگه به این آدم به قول خودتون فلان و بهمان (رفسنجانی) تو دور دوم رای ندید، چه اتفاقی میفته؟ مملکت دچار چه بلایایی میشه؟ دیدگاه ساده انگارانه و ابلهانه اقتصادی (مثل صرفه جویی 10 درصد از بودجه کل کشور با ساده زیست کردن مسوولان برای حل همه مشکلات)، مشکلات سیاسی داخلی و بین المللی، مشکلات فرهنگی ناشی از تلاش برای مکتبی کردن مردم وهزار تا درد و بلای مختلف که به نظر من دیگه نباید سر ما بیاد.به قدر کافی از دست نسل حزب اللهی قبل کشیدیم...دیگه نه...دیگه نه...

رفسنجانی هرکی که هست، هزار بار به این یارو شرف داره.مواظب باشیم.با شما هستم علی، عزیز، مریم، علیش، مجتبی، حسین، محمد، لیلی، ...با همتونم.

اوضاع خیلی خرابه.


احمدعلی
آی ملت! فقط دعا کنید...فقط دعا کنید که این جانور نیاد مرحله دوم.

من از رئیس جمهور شدن احمدی نژاد خیلی بیشتر از کروبی می ترسم.


احمدعلی

جمعه، خرداد ۲۷، ۱۳۸۴

اوضاع خوبه...خیلی خوب.

معین و هاشمی با هم رقابت می کنند، و این خوبه.

و بقیه (به خصوص احمدی نژاد) زیاد جایی نیستند.و این خوبه.

احمدعلی

پنجشنبه، خرداد ۲۶، ۱۳۸۴

سلام

اولاً از علی متشکرم که من رو نواخت!

دوماً...برای سومین بار میگم که اصلاً معتقد به امام زاده بودن این بنده خدا نیستم.فقط، همون طور که علیش هم تو اون متن مشترکشون گفته بود، معتقدم که باید رای بدیم، و بین این چند نفر، مناسب ترین رو پیشنهاد کردم...وگرنه شاهکارهای این یارو رو که خیلی هاش رو همه میدونن، و بیشترش رو هیچکس نمیدونه.اما جواب:

1-من هم خوب میدونم که انحصار خصوصی خیلی بد و بی تربیتی و ایناس! ولی اینکه کسی از طریق هاشمی به موقعیت انحصاری خصوصی برسه، هیچ ربطی نداره به این که اون رییس جمهور باشه یا نه.کار خودش رو می کنه. صحبت سر اینه که به نظر من مشارکت چیزی از این حرفا حالیش نیست، و اگه هم باشه آدم اجراش رو نداره (حداقل به منی که میخوام رای بدم معرفی نکرده).اما رفسنجانی حالیشه، و تیم قوی برای این کار داره که من میشناسمشون .

2-من نگفتم این دوتا با هم بد هستند، گفتم که نظر اوشون الان رو یه نفر دیگه اس (قالیباف مطمئناً). این دو تا خیلی با هم فرق داره.

3-تو همون پست قبلی، دو نفر دیگه غیر از زنگنه رو نام بردم. کرباسچی و نجفی.خیلی های دیگه هم هستن.

4-مریم خانوم! چه قبول کنی و چه نکنی، کسی که مملکت رو زمان جنگ و بعد از اون نجات داده همین آدمه.شک نکن. قبول دارم که با خیلی ایراد این کارو کرده، ولی به هر حال خودشه. کس دیگه ای نیست. محمدرضا خاتمی بادکنکی نیست.

این فقط یه مخمصه. خیلی دیگه هم هست.ولی همون اول هم گفتم که، به خیلی مخمصه ها هم انداخته کشور رو.

5- سیاست مدارها اصولاً نباید زیاد تمیز باشند.قبول اینکه جانورانی مثل احمد توکلی و احمد جنتی و هزار تای دیگه تو تین مملکت وجود دارن لازمه.لازمه.قدرت هم دارن، زیاد هم دارن، و حاضرن دست به هر کاری بزنن.


آخرش...تو یه جلسه ای دکتر معین (که به خاطر اینکه آدم خوبیه واقعاً بهش احترام میذارم)، داشت صحبت میکرد از دموکراسی و آزادی و اینکه رهبری باید محدود بشه و...یهو حجاریان داغ کرد، داد زد "چطوری؟ چطوری میخواهین این کارها رو بکنید دکتر؟".

احمدعلی
احمد جون، من که از سیاست هیچی حالیم نمی شه، ولی فکر می کنم تو هم همینطوری.
(و من و عزیز که رای نمی دیم)

فعلا،
علی

چهارشنبه، خرداد ۲۵، ۱۳۸۴

سلام

علاوه بر تأييد مريم، اينها نظرات منه.

عليش
سلام به احمد علی و بقيه

راستش من بعد از ديدن اولين پستت خيلی عصبانی شدم و ترجيح دادم که چيزی ننويسم چون ممکن
بود چيزها ی بدی بنويسم! ببين عزيز استدلالاتت در دفاع از هاشم خيلی مشکل داره.

يکی يکی بر رسی ميکنيم.

1. هاشم يک چيز های از اقتصاد ميفهمه درست ولی ون به چه جور خصوصی کردنی قائل است؟ چه کسی
شک دارد که هاشم آدم فاسدی است و خيلی کارها را با رابطه انجام ميدهد؟
پسر گل انحصار خصوصی از سيستم دولتی هم بدتر عمل ميکند. چرا؟ 1000 تا مقاله در اين زمينه
در اقتصاد نوشته شده است.

2. کی گفته که هاشم و مقام با هم بد هستند؟ اصلاً مگه قدرت هاشم در دوره قبليش از کجا ميآمد؟
بابا شوخی نکن! اين يارو هنوز نه به داره نه به باره ميگه که وزيرهام رو با مقام چک ميکنم. کی و کجا
باهم مخالف بودند؟

3. اولاً يک آدمی مثل زنگنه با همه ميتواند کار کند و صد البته اگر معين هم بيايد از جايش تکان نمی خورد
بعد بجز اين چند نفر ديگه کی؟ حتماً مهدی و ياسر هاشمی؟ از اين نظر که دور معين خيلی بيشتر است
همه مشارکت و مجاهدين و نهضت آزادی هستند! عقل خيلی هاشون هم خيلی بيشتر از اين آدم های است که گفتی.

4. هاشم باهوش و کثيف است درست. البته من يادم نمی آيد که از چه مخمصه در برده فقط اندخته هاش
رو يادم مياد!! البته از حق نگذريم اين سياست های تعدیل چيز خوبی بود که چون يک کمی با راست
نظرش فرق ميکرد نتونست کامل اجرا کنه که نشون ميده هاشم قدرتی در اجرا چيزها ی که راست
با اون ها مخالف است ندارد.


5.آخه رشوه دادن يا به قول تو امتياز دادن که چيز خوبی نيست! اين پدر خوانده بازی ها اصلاً به نظر من که
امتياز نيست. اينها کثيف بودن اکبر رو نشون ميده.

و از ياد نبريم که وزير اقتصاد ايشون محافظ آقا بودند! و خيلی کارهای ديگر مثل پروژه پارس جنوبی و کارون 3از
سال 70 72 شروع شد و تا زمان خاتمی هيچ چيزی پيش نرفته بود.

مريم
سلام
*****
این جا فحش و فحش کاری راه نندازید. بده ، عیبه.
*****
دلیل عمده من برای رای دادن به معین(سوای تمام دلایل خرد و ریزی که دارم) این است که رای به معین رای به مطبوعات آزاد و جامعه باز سیاسی است. دو ابزار کاملا قدرتمندی که در اختیار مردم است تا به کمک آن بتوانند در پی
سوال از دولت
به چالش کشیدن حاکمیت
نظارت بر کار قوای سه گانه
حضور به موقع در موقعیتهای حساس
باشند.
*****
به طور عمومی بنده عقیده دارم آن میزان که حضور مردم پس از انتخابات در به چالش کشاندن رییس جمهور انتخابی اهمیت دارد، نفس انتخاب وی اهمیت ندارد.
من به معین رای خواهم داد اما اگر ریاست جمهوری نصیب هاشمی یا قالیباف یا ... شود، آن فرد رییس جمهور کشور من خواهد بود و من در به چالش کشیدن وی می بایست فعالانه عمل کنم.
*****
در کشور ما عقیده عامه بر آن است که مردم باید تمام وزن خود را برای کنترل و نظارت بر حاکمیت با رای دادن و انتخاب بهترین گزینه اعمال کنند.
و پس از این انتخاب بهترین می توانند با خیال راحت تن را به رختخواب و کشور را به دستان رییس جمهورمنتخب خود بسپارند .
حال آنکه بهترین گزینه ها نیز از نظارت مستمر مردم بی نیاز نیستند.
*****
مطبوعات، تنها و تنها ابزاری است که مردم می توانند از آن برای ارتباط و احیانا فشار بر حاکمان استفاده کنند.
*****
حسین پارسا
یه مرد زندگی: www.moeen.ir

سه‌شنبه، خرداد ۲۴، ۱۳۸۴

من در اینجا اعلام می کنم که اگرچه دوست دارم معین دوم بشه (نه سوم و کمتر)، و با وجود اینکه رفسنجانی رو خیلی مناسبتر میدونم، ولی اگه رییس جمهور هم شد ناراحت نمیشم.

حداقلش اینه که به قول شیخنا و مولانا آسید مجتبی مدل ساز، دهن این شیخ احمد جنتی پدر سوخته رذل پست فطرت (این فحشها رو خودم دارم!) بسته میشه.

احمدعلی - دفعه سوم
پس این زوج جوان و شوریده کجا هستند وسط این بحث؟

احمدعلی
1- من اول از همه گفتم که...اصلاٌ معتقد به امامزاده بودن این عزیز دلمون نیستم.فقط فکر می کنم به شدت خیلی زیادی از امثال معین بهتره.

2- محمد آقا! همیشه میدونستم تو آدم منطقی ای هستی! با این حجم دلایل شفاف و روشن من از نظر خودم برگشتم و به تو رو آوردم.

دست خودم نیست. روش استدلالت منو یاد آقا میندازه! (باور کن قصد توهین ندارم، ولی اینطوریه دیگه!)

احمدعلی
سلام
خدمت احمدعلی عرض کنم مطابق آخرین نظرسنجی ها هواداران معین بالاترین تحصیلات و آموزشهای عالی رو دارند در حالی که طرفداران هاشمی بی سوادترین افرادند
فقط جهت اطلاع
و اگر گفتم اگه ایرانتون رودوست دارید به این دلیل بود که رای دادن باعث بالا رفتن هقتدار نظام میشه و در مسائل سیاسی در جهان محکمتر می تونه حرف بزنه مثلا همین انرژی اتمی. پس تا اینجای کار که موافقیم باید رای داد.
آدم عاقل به کسی رای می ده که نفعی برای کسی چیزی یا نظام و ضد نظام داشته باشه پس ما داریم بین سه کاندیدای هاشمی معین و قالیباف صحبت می کنیم.
قالیباف که وضعش معلومه. می مونه هاشمی و معیین. این که من بخوام بگم چرا باید به معیین رای داد دقیقا مترادف اینه که بگم چرا نباید به هاشمی رای داد.
اقتصادی: هیچ کس تورم 54 درصدی ایشون رو فراموش نکرده
سیاسی: نیاز به گفتن نداره
اجتماعی: هیچ عیبی نداره که مزیت هم داره.
یکی از دوستانداشت می گفت شب پیروزی ایران تو جردن همه ریخته بودن تو خیابون و مطابق بقیه خیابونهای تهران دختر و پسر قاطی بودن
اون وقت ستاد هاشمی دوتا باند بزرگ میاره تو خیابون و اوبس اوبس.
بعد دخترا میان از مسوولین ستاد می پرسن اگه هاشمی بیاد بازم از این برنامه ها هست؟
حالا به من حق بده بگم اگه ایرانتون رو دوست دارید...

دوشنبه، خرداد ۲۳، ۱۳۸۴

1-یه موقع فکر نکنید من از استادام تقلید می کنم تو انتخابات.این کار به نظر من به اندازه تقلید از آخوند محل مسخره اس.من فقط گفتم که این به من قوت قلب میده.

2- جهت اطلاع آسید مجتبی مدل ساز، دکتر دو روز پیش با دنیای اقتصاد مصاحبه داشته و صریحاً از هاشمی طرفداری کرده. این خیلی بیشتر از یه مدل ذهنیه.

3- هر حزبی باید یه مرامنامه درست و حسابی داشته باشه، که جبهه مشارکت اصولاً در خیلی زمینه ها نداره. مثلاً اقتصاد.

4- دوستک جون تو به چه حقی میگی "اگه برای ایرانتون ارزش قائلید فلان"؟ این حرفارو مقام معظم هم میتونه بزنه، نه؟

احمدعلی

یکشنبه، خرداد ۲۲، ۱۳۸۴

سلام
اولا زیر شلواری حاج حسین کیانی فرش فروش راه راه آبیه
ثانیا تنها جایی که یه وبلاگ می تونه کارآمد باشه کار سیاسیه
ثالثا دیگه هر بچه ای هم می دونه که رای دادن به شخص با رای دادن به حزب بسیار تفاوت داره. من (ما) به معین رای نمی دهیم بلکه به گروهها تشکلها ان جی او ها احزاب و سازمانهای حامی اوست که رای می دهیم.
ما به سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی رای می دهیم.
ما به حزب مشارکت رای می دهیم.
ما به انسانیت آزادی و جمهوریت رای می دهیم.
شاید بگید حرفهام رو از دو جهت قبول ندارید. یکی حزب مشارکتشو و دیگری اینکه معیین حتی اقتدار خاتمی بی اقتدار را هم ندارد.
ولی جواب من:
1- حزب مشارکت تنها گروهی است که می توان نام حزب را بر آن گذاشت (فعلا)
عملکرد حزب در طول دوران عمر خویش نشان داده که گرچه عالی نبوده ولی همواره هم اسلام هم جمهوریت و هم مصلحت نظام را در نظر داشته.
مصلحتی که خیلی از شماها ممکن است با آن مخالف باشید ولی مورد قبوله منه.
2- معیین گرچه آدم مقتدری نیست اصطلاحا حرفش برو نداره ولی خوشبختانه یا متاسفانه عروسک حزبی است که من کاملا قبولش دارم.
ممکنه احمقانه به نظر بیاد ولی شما فکر می کنید جرج بوش خودش تصمیمات مملکتش رو می گیره؟
در پایان اگر قدری برای ایرانتون ارزش قائلید به معیین رای بدهید.

شنبه، خرداد ۲۱، ۱۳۸۴

چون بخش پيغام ها نيست اين جا مي نويسم....

من به هيچ چي کار ندارم، ولي حداقل اين که مشايخي سر کلاسش گفته «دفعه بعد که رفسنجاني رئيس جمهور شد،.....» به هيچ وجه نمي تونه دليلي باشه که اون مي خواد به رفسنجاني راي مي ده... فقط مي تونه يه مدل ذهني اون باشه که احتمال زياد اين طوري خواهد شد، حداقل به علت اجماع فعلي نسبي جامعه روي اين موضوع... همين و بس...

راجع به بقيه موضوعات هم حرف دارم که حوصله ندارم....
حاج حسین خیلی مؤدبانه گفت که اینجا جاش نیست که آدم فعالیت تبلیغاتی بکنه. ولی من فکر می کنم هست. بنابراین اینجا دلایل محکم و قاطع خودم رو برای رأی ندادن به معین و رأی دادن به رفسنجانی می نویسم.(دراینجا جمعیت تکبیر گفت...):

اول اینکه چرا عمراً به معین رأی نمیدم:
1-معین آدم خوش خط و خالیه.حرف از دموکراسی و این حرفا میزنه.ولی کافیه به همون دلیل که شما به رفسنجانی رای نمیدید (سابقه ضد دموکراسی و...)، برید در مورد سابقه این آقا در زمان انقلاب فرهنگی تحقیق کنید، و ببینید که چطور دانشجویان بیچاره ای که کمترین اختلاف عقیده با نظام داشتند به سرکردگی همین آقا از دانشگاه شیراز اخراج شدند.

2-معین به شدت باج میده، به خصوص به این مشارکتی ها.واضح ترینش انتخاب محمدرضا خاتمی به عنوان معاون اول. از نظر من خاتمی یه بچه فسفلیه که الکی باد کرده.نه سابقه ای داره و نه هیچی. خیلی از کسانی که از نزدیک میشناسنش همین عقیده رو دارن (و البته خیلی ها هم ندارن)

3-بر خلاف رفسنجانی که حداقل متنی به عنوان برنامه منتشر کرده (که قبول دارم خیلی جاهاش آرمانه تا برنامه)، معین فقط به یک کلمه بیخود "گفتمان با نخبگان" و "توسعه علمی" گیر داده که از نظر من هیچ مفهومی ندارن.

4- معین اصلاً قد این حرفا نیست. بابا رییس جمهور شدن تجربه کار اجرایی میخواد، نه یه آدم نازنازی که تا تقی به نوقی میخوره استعفا میده. رییس جمهور شدن رذالت میخواد، سیاست میخواد. باید بتونی بین سازمانهای مختلف قدرت تعادل برقرار کنی، باید بتونی با همه کار کنی. ایشون کجا این تجربه رو داره؟

گیریم که سر قضیه کوی دانشگاه، استعفا کار شجاعانه ای بود (که بود)، دفعه دوم چطور؟ طیف وسیعی از به قول ایشون نخبگان بخش علوم پزشکی کشور مخالف ادغام بودن. این به معنی جاه طلبی نیست؟

5-گیریم ایشون رییس جمهور شد و برای مذاکراتی رفت به یک کشور اروپایی. اون طرف حساب میکنه که با چند درصد قدرت در ایران طرفه؟ بیشتر از ده درصد؟

6-...

اما من اصلاٌ معتقد نیستنم که رفسنجانی امام زاده اس یا این چیزا...فقط چند تا دلیل دارم:
1-معتقد به اقتصاد بازاره.میفهمه خصوصی سازی یعنی چی، هرچند نهادهای رانت خوار هم دور و برش زیادن.

2-انتخابش درست مخالف نظر مقام عظمی ولایته!

3-آدم باهوش دور و برش خیلی زیاده، از کرباسچی و زنگنه بگیر تا نجفی و...

4-خودش به شدت باهوشه، و مملکت رو تا حالا از مخمصه های زیادی در برده (و البته به مخمصه های زیادی هم انداخته!)

5-امتیاز میده، و امتیاز میگیره. من همیشه با حرکات رادیکال و انقلابی مخالف بودم و هستم، منجمله در زمینه اصلاحات. به نظر من کاری رو که خاتمی شروع کرد (دمش گرم) رو فقط این آدم میتونه جلو ببره، و به نظر من دلیل کافی برای این کار داره. یکیش اینه که مطمئنم میفهمه که راهی جز این نیست.

6-علاوه بر دلایل زیاد دیگه، من میدونم که آدمهایی مثل دکتر نیلی، مشایخی و قاسم زاده هم به اون رای میدن. این واسه من واقعاً قوت قلبه.


به شما هم توصیه می کنم بهش رای بدین.

بنده خدا

احمدعلی
سلام
*****
لینک زیر را اگر دوست داشتید بخوانید. مختصری از دلایل من و چند نفر دیگر برای رای دادن به دکتر مصطفی معین است:
http://www.vote-moeen.blogfa.com/
*****
ممکن است شما فکر کنید که من دارم تبلیغات می کنم . و ممکن است که مرا سرزنش کنید و از من بپرسید که به چه حقی در یک مکان بی طرف ، به نفع کاندیدای مورد علاقه ام تبلیغ می کنم.
پاسخ من این است: نه کاری که من دارم انجام می دهم تبلیغ است و نه معین مورد علاقه من است. من(ما) به دلایلی که در آن وبلاگ ذکر شده است،فکر می کنم(می کنیم) که رای دادن به دکتر معین به نفع ما است.
ترجیح می دهم خودتان را با آن نوشته تنها بگذارم.
*****
حسین پارسا

دوشنبه، خرداد ۱۶، ۱۳۸۴

سلام
دلتون می خواد یه مطلب توپ راجع به یه مساله داغ مثل زیر شلواری حاج حسین کیانی فرش فروش بنویسم تا شما هم از خواندنش لذت ببرید؟ چشم
چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت
کمه؟
چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت چرت و پرت
ارضا شدید. بسه دیگه چی می خواید از این زندگی نکبت به قول معروف میمانخانه میهمانکش روزش تاریک
ول کن دیگه.
سلام
*****
امروز صبح رفته بودم دوش بگیرم. مطابق معمول همه آدمهایی که می روند دوش بگیرند زده بودم زیر آواز و چون این کار به سوژه خاصی نیاز ندارد رندوم عمل می کردم.به علی کوچولو این مرد کوچک ... رسیدم. رندوم بود دیگر .و نهمیدم چه طور شد که روی صورتم، غیر از جریان ولرم آب ، جریان ولرم دیگری راهم حس کردم و چشمهایم را که داشت داغ و داغ تر می شد.....
*****
راستش را بخواهید خودم هم ربطش را نفهمیدم. ولی خوب خفه کرده است مرا این پسر کوچولوی احساساتی درونم.نمی دانم کی می خواهد بزرگ و عاقل و فهمیده شود...
*****
در انتخابات شرکت خواهیم کرد.در هیچ یک از ازمنه تاریخ، دمکراسی و آزادی را در بشقاب به کسی تقدیم نکرده اند.
*****
فکرش را بکنید که داداش کوچولوی 4 ساله تان پشت تلفن برایتان آرزو کند که:
"امیدوارم خوب زندگی کنی"
*****
حسین پارسا
16 خرداد ماه
به قول استاد:

یرگه کار مو و تو دِره بالا مِگیره

ذِرّه ذره دِره عشقت تو دلُم جا مِگیره

روز اول به خودُم گفتُم ایم مثل بقی

اما حالا مِبینُم کار دِره بالا مِگیره


آخ دره بالا مگیره...

عکسها:
غبار گذشته بر پنجره فردا Š

www.flickr.com
My Odeo Podcast

بایگانی کل


اینجا اسمش لینکدونی ه


2004-2006 Maahtaab ©

Template borrowed from Geir Landr? with minor changes